vrijdag 29 april 2011

DRINGEND VERZOEK

Het speelt al langer maar nu dringt de tijd.
Binnen de Eu heeft de farmacie veel, te veel te zeggen.
O.a. wil men het gebruik van kruiden zeer streng aan banden leggen.
Kijk, lees en onderteken de petitie aub.

http://www.avaaz.org/nl/eu_herbal_medicine_ban/?cl=1045775461&v=8985

2 opmerkingen:

  1. Wat goed dat je dit op deze manier doet. Ik heb hem al eerder getekend en via verschillende organisaties. Maar hij kan niet genoeg door verschillende mensen getekend worden. Dit is ronduit bedrog wat hier gebeurd. Allereerst moesten de natuurgeneesmiddelen duidelijk omschreven worden. Dit gebeurde onder grote tijdsdruk. Hierdoor zijn noodgedwongen een aantal producten van de markt gehaald die echt heel goed waren.
    Nu wil men dus nog verder gaan en ook de omschreven producten van de markt halen. De grip van de farmaceutische industrie groeit nog steeds en wordt intussen griezelig machtig. Er zijn aantoonbare contacten met kamerleden. Dit heeft alle schijn van belangenverstrengeling.
    Bovendien zijn er een aantal rare conclusies. Hoe kan een homeopatisch product waarvan men zegt dat het niet werkt giftig zijn of gevaarlijk en daarom uit de handel gaan?

    TEKEN AUB. Het gaat hier om het vrije recht voor je eigen gezondheid te kiezen.
    Teken snel want 1 mei is de deadline.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het schijnt achteraf mee te vallen volgens onderstaand artikel. Maar het wordt er niet beter op, veel te veel regels. En de hele farmaceutische industrie...als je dat allemaal leest word je heel boos. We gaan gewoon door en blijven positief. :)


    http://www.desprenk.nl/Stories_Archive/msom_cat=0/totcat=5.html

    BeantwoordenVerwijderen